Andlig & intuitiv målning och kanalisering i skrift.

Lite kort om bakgrunden till mina nya erbjuden.

Första gången jag insåg att jag har en medial sida var när jag utbildade mig till Holistic Life coach.                                            Jag hade jo varit inne på tanken innan, efter mitt strävande för att bli frisk efter min hjärnskakning och jag började söka upp alternativ medicin. Då lärde jag mycket om mig själv och min förmåga.

Jag trodde inte då att jag var så duktig på det. Under coaching utbildningen gjorde vi flera övningar på att känna in. Jag blev så förvånad när jag fattade att jag båda såg och kände.                                    Tyvärr litade jag då inte så mycket på min intuition.       

Vid ett senare tilfälle jag skulle coacha någon jag aldrig mött förut, kände jag in mycket smärta när jag mediterade inför samtalet och det visade sig att stämma att smärtan tilhörde den personen.

Senare har jag också fått budskap, bilder och färger till mig under Reiki behandlingar.                       Jag kommer ihåg mina drömmar och flera har varit sanndrömda.                                                           Många budskap och tecken har jag fått efter jag lärde mig att vara uppmerksam på detta.

När jag gick fördjupningskursen för coacher i andlig vägledning och healing, satt jag i efterhand med en otrolig känsla av att det här kan jag och hur häftigt det är när min intuition stämmer.

Då kanaliserade vi i skrift och budskapen som kom var bara helt otroliga. Jag fick till mig så mycket mer enn jag hade hoppas på. Jag har kanaliserat senare för släkt och vänner och själv om inte jag fattar vad budskapet är så förstår gärna dem.

I slutet av augusti gick jag en kurs i andligt & intuitiv målning hos Skogshjärta. Det var en fantastisk upplevelse, och vi målade och tolkade målerierna. Spännande var det när budskapen började komma till mig under målandet, kom också innan jag började när jag skulle måla själsportrett av en annan deltagare.                                                                                                                                                         Nu litar jag på min förmåga, kunskap och intuition. 

Super erbjudande:                                                                                                                                           Jag önskar nu att erbjuda själsportrett och kanalisering i skrift till en helt fantastisk låg pris. Det för att jag önskar träna upp min förmåga innan jag kör på full pris. 

Kanalisering i skrift; jag skriver ner budskapet jag får till mig å skickar det till dig på mail/messenger. Kr 100.

Själsportrett; jag målar och skriver ner budskap jag får under arbetet, sen min tolkning av måleriet. Jag skickar bild på måleriet och text på mail/messenger. Önskas det tilsendt pr post tilkommer porto. kr 250.

Erbjudandet varar til 30 oktober.

Under samme tid erbjuder jag Reiki på distans till 150kr.

Reikiskicket vill då vara i ca 30 min och efteråt skriver jag ner budskap jag får till mig och skickar det till dig. Reiki på distans kan jag skicka nästan när som hälst, vi avtaler tiden som passar bäst. Bästa är om du har möjlighet att vara i en lugn miljö och sitta bekvämt eller ligga ner.

Beställning via tlf, sms, messenger, mail eller facebook. Om du har frågor är det bara att fråga på.

Få upplevelsen av harmoni & balans i kropp & själ i natursköna omgivelser                                                                     

Orkidékällan håller till på en finngård i vackra Finnskogen.                                                                      Här erbjuder jag Reiki healing, Regndroppsmassage och Holistisk livscoachning. 

Vilda orkidéer.

Här i Finnskogen har jag på många olika platser hittat vilda orkidéer och året efter vi djupborrade efter vatten och bergvärme växte det upp orkidéer på den platsen, det var en sort som jag inte har sett igen. Håller tummarna varje år för att dem ska dyka upp igen.

Några av dem andra orkidéerna kan du se nedenför.

Orkidébarn.

Du har kanske hört om maskrosbarn, det finns också ett begrepp som heter orkidébarn. Orkidébarnen är ömtåliga och känsliga barn. Utsätts de för påfrästningar så drabbas de lättare av olika fysiska och psykiska besvär. Men växer de upp under trygga förhållanden kan de istället må bättre och utvecklas mer än många andra individer.